Тернопільські рятувальники провели пожежно-тактичне навчання

Опубліковано:
16 Серпня, 2023

Тернопільські рятувальники провели пожежно-тактичне навчання з гасіння умовної пожежі. Для цього вони використовували приміщення підприємства у селі Великі Гаї Тернопільського району. Вони відпрацьовували та вдосконалювали свої уміння.

«Згідно з тактичним задумом, близько 11:00, під час робочого процесу, через недотримання вимог технічної експлуатації виробничого обладнання, виникла пожежа. Про це черговий охорони повідомив рятувальників на лінію «101» та керівництво об’єкта. До прибуття рятувальників, евакуювали персонал з виробничих та допоміжних приміщень будівлі об’єкта та виробничо-технічної майстерні, відключили електро- та газопостачання об’єкта, почали гасити пожежу підручними засобами. Співробітники ДСНС, що прибули на виклик, розгорнули оперативний штаб, провели розвідку і розстановку сил та засобів та ліквідували пожежу», – розповідають в управлінні ДСНС України в області.

До навчання залучили 41 рятувальника з підрозділів тернопільського гарнізону й 10 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки. 

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #Тернопільські рятувальники
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: