Криптовалюта уже не в новинку, це прекрасний спосіб для ведення бізнесу, формування заощаджень чи  інвестицій. Зараз все більше людей користуються криптовалютою для здійснення фінансових операцій. Купити чи продати криптовалюту можна через криптообмінники або ж через криптовалютні біржі. Моніторинг обмінників wellcrypto дають можливість простежити за курсами криптовалют і обрати для себе найвигідніший.

Криптообмінники – переваги

Криптообмінники — це спеціалізовані сервіси, які дозволяють купувати цифрові валюти в кілька кліків. Протягом багатьох років вони користуються незмінною популярністю серед усіх, хто хоче отримати криптовалюту безпечно і без зайвих формальностей. Пропозицією криптообмінників користуються як досвідчені інвестори, так і новачки. Наприклад, ми приводимо список сервісів, де здійснюється обмін монобанк на біткоїн. В таблицю внесені тільки ті обмінники, які є надійними та безпечними. Зокрема, перевірити catchange відгуки

На практиці відмінності між пропозиціями обмінних пунктів порівняно невеликі, що в основному пов’язано з простотою їх роботи та обмеженим функціоналом.  Основні переваги криптообмінників:

  • Швидкість. Транзакції проводиться у кілька секунд.
  • Безпека. Значна частина сервісів для обміну криптовалют має кілька ступенів захисту.
  • Зручність. Для обміну криптовалюти не потрібно виходити з дому. Достатньо мати телефон і інтернет.
  • Вигода. Ви можете обрати найвигідніший курс і придбати або продати валюту.

Криптобіржа: як не помилитися

Завжди будьте обережні, вибираючи криптобіржу. Ось кілька важливих моментів, які можуть заощадити вам багато часу від шахрайства або обміну криптовалютою, який може становити значний ризик:

– Перевірте, чи зареєстрована конкретна фірма як брокер з цінними паперами.

– Біржа повинна повідомити або проінформувати вас про те, що вона робить з вашими коштами. Отже, якщо біржа маніпулює або змішує ваші кошти, вам може бути дуже важко або неможливо повернути свої кошти, якщо біржа збанкрутує.

– Біржа повинна мати законну присутність у соціальних мережах, таких як LinkedIn, Twitter або Facebook.

  • Завжди перевіряйте систему підтримки клієнтів криптовалютної біржі. Перш ніж вибрати біржу, спробуйте зв’язатися з ними за безплатними номерами або через систему чату.
  • Також знайдіть гаманець біржі. Повністю чинна біржа зазвичай розкриває свої криптовалютні резерви. Але якщо біржа намагається приховати цю інформацію, це може бути ознакою недостатнього капіталу або нелегітимного обміну.

Плюси криптовалютних бірж:

  • Користувачам дуже легко і без зайвих зусиль купувати криптовалюту.
  • Біржі дозволяють розміщувати законну торгівлю криптовалютами.
  • Існує багато бірж, які пропонують своїм користувачам податкові форми, що полегшує обчислення податків на криптовалюту.

Криптообмінник чи криптовалютна біржа? На це питання зможете відповісти лише ви. Вибір залишається за вами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біржа, #криптовалюта, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обмін, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: