«Не допомагають жодні знеболюючі»: дружина Романа Сасанчина розповіла про проблеми зі здоров’ям

Опубліковано:
12 Серпня, 2023

Дружина співака з Тернопільщини, переможця телепроектів “Голос. Діти” та “Голосу країни-10” Романа Сасанчина – Іванна – розповіла про проблеми з власним здоров’ям.

Так 25-річна блогерка на своїй Instagram-сторінці розповіла, що вийшла на звужк кілька років бореться із сильними головними болями та підвищеним тиском, пише “0352”.

“Моє самопочуття бажає кращого. Це якісь мігрені чи щось таке, чи Меркурій не так повернувся. Менш з тим, дуже сильно болить в мене голова. Не допомагають жодні знеболюючі. Треба, мабуть, придбати щось від мігрені. Боже, 25 років, а вже стільки болячок, з головою і з тиском. Хоча з тиском я страждаю від 15 років”, – розповіла Іванна.

Уже ввечері стан дівчини погіршився, а Іванна навіть думала вже викликати швидку допомогу, адже біль не минав. 

“Вже не витримую! Напевно, буду викликати “швидку”, бо не можу вже терпіти”, – поділилася дівчина.

Однак певний час Іванна все ж вирішила почекати до виклику “швидкої” та сходила в аптеку, аби виміряти тиск і купити необхідні ліки. Як розповіла дівчина, показники виявилися завищеними, але перебували у межах допустимої норми, тож фармацевт не стала давати їй гіпертонічні препарати. 

“Сходили в аптеку, зміряли тиск. У мене щось там 130 з копійками. Але мені нічого не захотіли продавати від тиску, бо сказали, що він у межах норми. А у мене він взагалі не в межах норми”, – розповіла Іванна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Роман Сасанчин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: