Ігоря Гуду та Андрія Ярему нагороджено відзнакою Президента України «За оборону України»

Опубліковано:
11 Серпня, 2023

Указом Президента України Володимира Зеленського від 5 серпня №559/2022 нагороджено Голову Ради Директорів компанії «Креатор-Буд» Ігоря Гуду відзнакою «За оборону України». 

Напередодні Дня Будівельника Голова Тернопільської обласної військової адміністрації  Володимир Труш привітав Ігоря Гуду від імені Президента України та подякував за співпрацю у відбудові нашої держави.

Сьогодні Компанія «Креатор-Буд» завершує роботи з відновлення зруйнованих будинків у селищі Архангельське, що на Херсонщині. Селище 8 місяців перебувало в окупації російських загарбників. 23 будинки працівники компанії «Креатор-Буд» уже  відновили, зараз тривають роботи з відбудови  вулиці Борозенської, а це – зведення 16-ти нових будинків та капітальний ремонт 19-ти будинків – наголосив при нагородженні голова Тернопільської ОВА Володимир Труш. 

Відзнакою Президента України «За оборону України» також нагороджений засновник компанії «Техно-Буд-Центр» Андрія Ярему.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Ярема, #відзнака, #ігор гуда, #креатор-буд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: