Діти військових з Тернопільщини поїхали на відпочинок у Швецію

Опубліковано:
10 Серпня, 2023

Діти військовослужбовців з Чортківської громади поїхали на відпочинок до шведського міста Карлскруна. Всього поїхали 42 хлопців та дівчат. Про це розповіли у Чортківській міській радію.

«Міжнародне партнерство Чортківської міської ради, співпраця із європейськими містами-побратимами продовжує приносити практичний та цінний ефект. Раніше міська рада зверталась із відповідними листами до муніципалітетів міст-побратимів із проханням прийняти влітку на відпочинок дітей загиблих Героїв із нашої громади, а також дітей військовослужбовців, які зараз беруть участь в бойових діях проти московських окупантів.

У липні майже два тижні діти військових із нашої громади безкоштовно відпочивали на півдні Франції – у місті Безьє. Також кілька днів тому 24 дитини декілька днів тому поїхали у місто Талсі у Латвії. Ще одна група дітей невдовзі поїде до французького міста Канни», – кажуть у міськраді.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #війна, #військові, #діти, #чортків, #швеція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: