Z на фасадi. Росiйське посольство в США освiтили роботами українського художника

Опубліковано:
8 Серпня, 2023

Ввечерi четвертого серпня у Вашингтонi вiдбулася проукраїнська художня акцiя. Малюнки вiдомого українського плакатиста Нiкiти Тiтова декiлька годин проєктувалися на будiвлю росiйського дипломатичного представництва. Перехожi могли побачити антивоєннi плакати й лiтери Z.

За словами художника, акцiя стала можлива завдяки його друзям, якi перенесли плакати на проєкцiю й направили на посольство країни-агресорки. Акцiя тривала близько двох годин.

«Сьогоднi я зрозумiв, що Боженька готував мене до того, що сталося цiєї ночi. У кожному днi, у кожнiй людинi, яку я зустрiв. У тому, що бачив i дiзнався живучи в Українi, у тому, що довелося пережити», — так прокоментував подiю Нiкiта Тiтов на своїй сторiнцi в Facebook.

Нiкiта Тiтов – український художник з Харкова. Нинi проживає в Iвано-Франкiвську. Став вiдомий завдяки плакатам на суспiльно-важливi теми. Виставки його робiт проходили в багатьох країнах Європи. На основi його малюнкiв були випущенi поштовi марки та пам’ятнi медалi.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #нікіта тітов, #посольство рф, #проекція, #проти війни, #США, #художники
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: