Голова ТОВА взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України: які питання обговорювали

Опубліковано:
8 Серпня, 2023

Голова Тернопільської обласної військової адміністрації взяв участь у засiданнi Конгресу мiсцевих та регiональних влад при Президентовi України, – йдеться на сторiнцi голови ОВА у фейсбуку.

Говорили про забезпечення стiйкостi роботи критичної iнфраструктури в осiнньо-зимовий перiод. Дуже важливе засiдання саме зараз, коли є час пiдготуватися до зимового сезону як на державному рiвнi, так i на рiвнi областей та громад.

Обговорили сьогоднi й бюджетнi питання.

Усi бюджети – i державний, i мiсцевий – мають вiдповiдати прiоритету номер один, а саме оборонi.

Не менш важливим для країни залишається питання мiжнародної полiтики нашої держави. Що бiльше єдностi ми демонструватимемо назовнi, що цiлiснiше нас сприйматимуть за кордоном, то масштабнiшою та рiшучiшою буде пiдтримка України у свiт. 

Сьогоднi є повна синергiя усiх ланок влади, вiдповiдальних за майбутнє України. Усi разом, в єдностi, ми подолаємо будь-якi виклики.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ОВА, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: