Із 7 серпня на Тернопільщині перекриють проїзд мостом, що є частиною дороги М-09 «Тернопіль – Львів – Рава-Руська». Це міст через річку Стрипу, що знаходиться на об’їзді міста Зборів.

Про це на сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури Тернопільщини у мережі Facebook.

«Поруч із мостом побудовано тимчасову об’їзну дорогу, яка здатна витримати як легкові авто, так і вантажівки. Рух нею буде здійснюватися у 2 сторони. Просимо водіїв зважати на нові дорожні знаки та неухильно дотримуватися їхніх вимог. Прогонова будова мосту буде демонтована. Нагадаємо, що 36-метровий міст через річку Стрипа був збудований у 1986 році. Він перебуває в аварійному стані. Серйозні пошкодження можуть призвести до руйнування переправи. Відбулася руйнація прогонових балок, карбонізація бетону і значна корозія арматури споруди. З огляду на стратегічну важливість траси М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська для логістики області та країни, Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області ініціювала невідкладний ремонт мосту», – йдеться у повідомленні Служби відновлення та розвитку інфраструктури Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міст, #ремонт дороги, #тернопіль львів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: