Збаразька міськрада для ремонту спортзалу вибрала найдорожчу компанію: відсіюють «непотрібних» учасників тендеру

Опубліковано:
2 Серпня, 2023

Управління освіти, молоді та спорту Збаразької міської ради провело ще один сумнівний тендер, яким може зацікавитися Державне бюро розслідувань України.

Йдеться про капітальний ремонт спортивного залу Збаразької ЗОШ І-III ступенів №1, що на вулиці Родини Білинських, 2 у Збаражі. Після оголошення тендеру у січні 2022 року було відхилено 21 пропозицію «непотрібних» учасників. Підставою начебто стало скорочення видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт чи послуг.

Дивним чином уже в квітні 2022 року було оприлюднено друге аналогічне оголошення про проведення торгів «Капітальний ремонт спортивного залу Збаразької ЗОШ І-III ступенів №1 Збаразької міської ради Тернопільської області по вул. Родини Білинських, 2 в м. Збараж». Цього разу участь взяв вже не 21 учасник, а лише 1 – ТОВ «Інвест Буд Гарант». Ця закупівля була відмінена замовником, а причиною відміни слугувало подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.

А вже 7 травня 2022 року управління втретє опублікувало на майданчику Prozorro торги з ідентичною назвою «Капітальний ремонт спортивного залу Збаразької ЗОШ І-III ступенів № 1». У них перемогла вже відома нам ТОВ «Інвест Буд Гарант». Саме ця компанія подала пропозицію із найвищою ціною – 2 155 245, 58 гривень! Виконати ремонтні роботи мають до 31 грудня 2023 року.

 Автор: Антон Веселий

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #міська рада, #непрозоро, #ремонт спортзалу, #тендер, #усувають конкурентів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: