У Тернополі стартував проєкт «Психологічно-мистецькі студії «Дім»

Опубліковано:
2 Серпня, 2023

У Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці розпочався проєкт «Психологічно-мистецькі студії «Дім». Це арт-простір для внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців і їхніх сімей. Там можна безкоштовно отримати фахову психологічну консультацію від спеціалістів-психологів та арт-терапію.

«Цей арт-простір створено за фінансової підтримки програми «Culture Helps /Культура допомагає», яка імплементується «Іншою Освітою» спільно з «zusa» за підтримки Європейського Союзу. Реалізовує проєкт Тернопільське обласне відділення ВГО «Українська бібліотечна асоціація» у співпраці з ТОУНБ. Учасники авторських вечорів матимуть змогу поринути у світ мистецтва, разом із неперевершеним художником, волонтером, меценатом благодійних проєктів та акцій Рустамом Давлетовим. Упродовж реалізації проєкту планується проведення 10 мистецьких майстер-класів і 10 психотерапевтичних занять для дітей і дорослих. На першому занятті малювали Карпатський пейзаж», – розповіли  організатори проєкту. 

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #арт-терапія, #Психологічно-мистецька студія Дім
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: