Про жнива і не тільки говорив начальник Тернопільської ОВА Володимир Труш під час телемарафону «Єдині новини»

Опубліковано:
29 Липня, 2023

Цьогоріч урожай обіцяє бути не гіршим, ніж минулого року. Адже аграрії мали можливість підготуватись та працювати у відносно спокійних обставинах. Тому працюємо на повну потужність, зважаючи на те, що багато полів на півдні та сході України залишаються замінованими.

Також наш край продовжує допомагати Херсонщині ліквідовувати наслідки підриву Каховської ГЕС. Близько 60-ти працівників комунальних служб розбирають завали, вивозять сміття та усувають інші наслідки затоплення сіл та міст.

Продовжуємо працювати й виконувати поставлені завдання в рамках ініціативи президента «Пліч-о-пліч». Тернопільщина взяла під опіку смт Архангельське, Херсонської області. Тут усуваємо наслідки окупації, відбудовуємо знищене та пошкоджене росіянами житло громадян. Перші 23 будинки вже здані в експлуатацію. Попереду – відбудова цілої вулиці, а також інфраструктури селища.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ОВА Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: