Збаразька міськрада за два місяці спожила електроенергії на пів мільйона – і це у період тотального знеструмлення

Опубліковано:
27 Липня, 2023

Йдеться про листопад-грудень 2022 року. Нагадаємо, що саме в цей час українська енергосистема постраждала через масовані обстріли з боку країни-терориста. Відтак, по всій країні почали діяти графіки вимкнень світла. Можливість скористатися електроенергією була лише декілька годин на день.

Дивним чином комунальне підприємство Збаразької міської ради спожило електроенергії на рекордну суму. За листопад-грудень 2022 року КНП «Збаразька центральна лікарня» Збаразької міської ради закупила електроенергію у ТОВ «Київські енергетичні послуги» на 554 061,93 гривень. Було укладено договір, предметом якого стала закупівля електричної енергії як продукції фіксованою сумою, однак на умовах післяплати.

Що стосується компанії «Київські енергетичні послуги», то вона зареєстрована у 2018 році у Києві, вулиця Юрія Іллєнка. Керівник – Мельников Віктор Олександрович. Єдиним засновником є D. SOLUTIONS B.V, що зареєстровано у Нідерландах. Кінцевий бенефіціарний власник компанії – український олігарх Рінат Ахметов.

Відомо, що з приводу таких підозрілих закупівель Збаразької міської ради представники громадських організацій уже надіслали звернення до Державного бюро розслідувань. Далі буде…

Автор: Антон Веселий

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #електроенергія, #Збараж, #міська рада, #споживання
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: