CHRISTINA: повне глибоке зволоження для сухої шкіри

Опубліковано:
27 Липня, 2023

У світі краси, де багато продуктів претендують на роль найкращого, CHRISTINA вирізняється як унікальний бренд професійної косметики для обличчя. Його спеціалізація – надання ефективного інтенсивного догляду для кожного типу шкіри, що дозволяє відновити її захисні властивості, повернути свіжість, сяйво та молодість. Унікальність продукції бренду полягає у використанні передових наукових досліджень і природних інгредієнтів, які мають здатність забезпечувати глибоке живлення та зволоження. 

На які засоби повинні звернути увагу власники сухої шкіри

Косметика для сухої шкіри CHRISTINA представлена багатьма засобами, які мають цілющі властивості. Особливо важливим є те, що бренд випускає продукцію комплексної дії. Косметика може одночасно працювати над тоном шкіри, відновлювати її захисні властивості, допомагати позбутися дрібних зморщок, заспокоювати, живити шкірні покриви тощо. 

Вибирайте продукти LINE REPAIR для щоденного догляду, які забезпечують оптимальне зволоження та насичують шкіру киснем. Вони подарують їй здорове сяяння. Зверніть увагу на засоби з лінійки MUSE, що дозволяють захистити молоду шкіру від сухості та передчасного старіння. Вибирайте для себе доглядові засоби FOREVER YOUNG, що містять формули анти-ейдж та посилюють природні захисні механізми шкіри, допомагають відновити втрачений об’єм.

Якщо сухість – це стан, а не тип шкіри, рекомендуємо додати до вашого щоденного догляду такі продукти:

  • сироватку «ЧАРІВНІСТЬ» BIOPHYTO – працює над здоровим кольором шкіри, допомагає зберігати її молодість та пружність;
  • сироватку «БЕЗДОГАННІСТЬ» CHATEAU DE BEAUTÉ – містить чисту гіалуронову кислоту та інкапсульований ретинол тривалої дії, що дозволяє зменшити ознаки старіння;
  • відновлювальний нічний крем MUSE – містить компоненти, що здатні проникати до глибоких шарів шкіри, оновлювати клітини та дарувати сяйво;
  • відновлювальну маску UNSTRESS – чудово оновлює захисний бар’єр та активізує синтез колагену та еластину.

Коли ви купуєте засоби від CHRISTINA, ви вибираєте професійну косметику, яка дійсно працює. Продукти бренду створені з метою надати вашій шкірі глибоке зволоження, повернути їй сяйво і пружність. Ви заслуговуєте на найкраще, і CHRISTINA готова подарувати вам саме це – здорову, зволожену та красиву шкіру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #CHRISTINA, #шкіра
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: