За підтримки «Опілля»: ветерани тернопільської «Ниви» і львівських «Карпат» зіграють благодійний матч

Опубліковано:
22 Липня, 2023

Тернопільська пивоварня «Опілля» — партнер благодійного матчу футболістів-ветеранів тернопільської «Ниви» і львівських «Карпат». Гра у день прем’єрного матчу створеної 45 років тому «Ниви» почнеться після півгодинних урочистостей 23 липня о 14 годині на стадіоні Великих Гаїв під Тернополем. Матч проводять не тільки на відзначення 45-річчя ФК «Нива», а щоб зібрати кошти на потреби українських військових. Пивоварня «Опілля» свій благодійний внесок зробила і грошима, і продукцією.

Уболівальник тернопільської «Ниви» зразка 80-90-х років Михайло Данилюк зірковий склад цього клубу вперше знову зібрав на полі у 2017 році. Відтоді ігри ветеранів ФК «Нива» стали традицією. Але серед них є особливі — благодійні матчі для бійців 44-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ.

«9 квітня 2022 року на благодійному матчі ветеранів «Ниви» для потреб 44-ї артбригади ми зібрали 81,5 тисяч гривень, які вручили командуванню бригади на стадіоні відразу після закінчення гри. У ветеранському матчі «Ниви» з «Карпатами» 23 липня, маю надію, нам знову вдасться зібрати відчутну суму для артилеристів, тим більше, що «Опілля» надає 10 тисяч гривень», — каже організатор матчу і президент команди ветеранів тернопільської «Ниви» Михайло Данилюк.

Вклад «Опілля» у благодійний матч грошима не вичерпується. З виключно натуральних якісних вітчизняних складників пивоварня «Опілля» виробляє майже 20 видів продукції, включно з артезіанською питною водою. Тому легендарні футболісти на чолі з не менш легендарними тренерами Ігорем Яворським і Габором Вайдою в ході гри охолоджуватимуться питною водою «Опілля». Загалом для проведення благодійного матчу ветеранів «Ниви» і «Карпат» тернопільський виробник безкоштовно надав 10 упаковок питної води та по 8 ящиків пива й квасу для призів глядачам під час аукціонів і розіграшів у перерві між таймами.

«Опілля» заслуговує подяки, бо підтримує спорт і не раз ставало партнером дуже багатьох змагань. Наприклад, чемпіонату Тернопільської області з футзалу у вікових категоріях від 45+ до 65+. «Опілля» традиційно підтримує цей турнір, надає призи. Зараз пивоварня допомагає провести благодійний матч. Так що «Опілля» заслуговує на те, щоб його хвалили», — підкреслює президент команди ветеранів ФК «Нива» (Тернопіль) Михайло Данилюк.

Організатор матчу і партнер пивоварня «Опілля» запрошують відвідати 23 липня благодійну гру ветеранського складу «Ниви» і «Карпат», аби відзначити 45-річчя ФК «Нива» і зібрати якнайбільше на потреби 44-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нива, #опілля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: