Потрійна подяка юних: «Опілля» допомогло провести християнський табір «Горлиця-2023»

Опубліковано:
20 Липня, 2023

Потрійним «Дякуємо!» відповіли на допомогу «Опілля» більше сотні дітей-учасників християнського табору “Горлиця”, який 30 червня-11 липня тривав на Кременеччині.

 

Тернопільська пивоварня «Опілля» з природної та екологічно чистої української сировини за технологією натурального бродіння випускає майже два десятки видів продукції, в тому числі квас і питну воду. Саме артезіанською питною водою і натуральним квасом «Опілля» для юних учасників християнського табору і просив допомогти натхненник його проведення священник ПЦУ і голова благодійного фонду «Наша надія – Кременець» отець Андрій Любунь.

«Опілля» з радістю відгукнулось на прохання благодійника і військового капелана, відзначеного почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ генерала Залужного «За служіння війську». Андрій Любунь із 2014 року допомагає українським бійцям і реалізував задум збудувати у селі Лішня під Кременецем єдину в Україні каплицю-пантеон Героїв АТО, де з 2018 року відбувається Всеукраїнська проща для родин загиблих за незалежність України. При цьому отець Андрій ще встигає опікуватись християнським вихованням дітей. Як соціально відповідальний виробник наша компанія з задоволенням допомогла йому в проведенні цього табору», — відзначило «Опілля».

 

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Православний дитячий табір «Горлиця-2023» з благословення митрополита Тернопільського і Кременецького Нестора відбувався на території Свято-Юріївського монастиря на хуторі Вірля. У розташованому між соснами біля ставка наметовому таборі діти з кременецьких парафій ПЦУ не тільки набирались сил. Метою було духовне навчання, виховання та активний відпочинок із ранковими та вечірніми молитвами, співами біля ватри, бесідами зі священниками, майстер-класами, інтелектуальними і спортивними іграми.  Звісно, що після такого активного дозвілля дітям хотілося пити. Для них «Опілля» безкоштовно й надало 550 літрів корисних напоїв: натурального квасу живого бродіння «Домашній» та слабогазованої питної артезіанської води.

«Активна участь у суспільному житті є одним із наших пріоритетів: на соціальні проєкти «Опілля» торік спрямувало 3,5 мільйона гривень і безкоштовно надало понад 2 мільйони літрів питної води. Особливо охоче ми підтримуємо ініціативи, спрямовані на патріотичне і духовне виховання молоді, бо цінуємо справжнє і вітаємо прагнення юних зростати справжніми українцями», — наголошує «Опілля».

У відповідь учасники табору записали спеціальне відео з подякою благодійнику — компанії «Опілля».

«Табір «Горлиця» у монастирі Святого Юрія Переможця на хуторі Вірля, де зібралося більше ста таборян, щиро дякує «Опіллю» за надану допомогу в проведенні. Дя-ку-є-мо!» — тричі гуртом виголосили подяку юні учасники табору.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #опілля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: