Поліцейські посилили нічні патрулювання на вулицях обласного центру для захисту громадян та підтримання правопорядку. З минулого тижня збільшили кількість нарядів поліції з 23:30 год.

На патрулювання у цей час заступили працівники роти поліції особливого призначення, управління превентивної діяльності та поліції охорони.

«Поліцейські стежили за дотриманням законності, перевіряли підозрілих осіб, транспортні засоби. Також вони моніторили дотримання режиму роботи розважальних закладів. Задокументували десятки порушень правил дорожнього руху, зупиняли водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння за кермом, без відповідних документів на право керування авто та перевищували швидкість руху. Були порушення комендантської години. З такими порушниками поліцейські провели бесіди щодо недопущення ігнорування вимог законодавства, на трьох громадян склали адмінпротоколи за розпивання алкоголю у громадських місцях», – розповіли в Головному управлінні Нацполіції Тернопільщини.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #поліція тернополя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: