Збірні лікарів України, серед яких медик з Тернопільщини, стала чемпіоном світу з футболу

Опубліковано:
15 Липня, 2023

Збірні лікарів України, серед яких медик з Тернопільщини, стала чемпіоном світу з футболу-2023. Змагання відбувалися з 1 до 8 липня у Відні в Австрії. Це був 27-ий Чемпіонат світу з футболу серед лікарів та Міжнародний симпозіум з медицини.

«Серед понад 1000 лікарів, 46 команд з 5 континентів було проведено 3 футбольних Кубків Світу – Morell Cup (змагання серед лікарів старше 25 років – 23 команди), Vogel Cup (змагання серед лікарів 45+ – 19 команд) та новий турнір – Carlito Cup (змагання серед лікарів 60+). Значущим був турнір Vogel Cup, адже там у складі української збірної виступав лікар-хірург Чортківської міської лікарні Юрій Ковальчук. Спершу Юрій разом із партнерами впевнено стали переможцями групового етапу, у чвертьфіналу розтрощили колег із Канади із рахунком 9:0, у півфіналі – розгромили Бразилію 4:0. Найважчим видався фінальний матч проти збірної Колумбії. Основний час завершився нічийним результатом 0:0, і лише у серії пенальті українські лікарі-футболісти були точнішими – 3:2 на нашу користь», – розповіли у Чортківській міській раді.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збірна лікарів України
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: