Український рок-гурт «Kozak System» презентував кліп до гімну штурмової бригади «Лють»

Опубліковано:
14 Липня, 2023

На офіційних сторінках в соцмережах гурт розмістив кліп до пісні, яка була створена кілька місяців тому – під час активного набору добровольців до штурмових бригад Гвардії наступу.

Зйомки відео відбувались за участі особового складу, зокрема командира бригади Олександра Нетребка. На кадрах глядач може побачити і десятки бронетранспортерів, які братимуть участь у наступальних діях у складі об’єднаної штурмової бригади «Лють» Національної поліції України.

«Ми захищаємо свою землю. Для нас мотивація має величезне значення. Кожен воїн має бути добре оснащеним, добре підготовленим та ефективним на своєму місці. Тому, коли виникла ідея створення штурмової бригади “Лють”, ми підтримали її та написали гімн цій бригаді, тому що в ній воюватимуть дуже вмотивовані професіонали» – зазначив лідер гурту «Kozak System» Іван Леньо.

Гімн починається зі слів, які є гаслом бригади: «Я лють свою перетворю на зброю». Цей текст є лейтмотивом і в кожному наступному куплеті.

Переглянути кліп до гімну штурмової бригади «Лють» можна нижче:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #KOZAK SYSTEM
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: