Тернополяни можуть пройти навчання та отримати кошти для реалізації своєї ідеї – реєструйтесь для участі в проєкті «Громадська майстерня»

Опубліковано:
12 Липня, 2023

Триває реєстрація для участі в проєкті «Громадська майстерня». Жителі Тернопільської громади мають можливість пройти комплексне навчання з проєктного менеджменту та отримати кошти на реалізацію своїх ідей.

Проєкт «Громадська майстерня» включає проведення освітніх сесій, практичну роботу над розробкою проєктних пропозицій та реалізацію проєктів розвитку Тернопільської громади.

Загалом буде відібрано 20 жителів Тернопільської громади, які пройдуть навчання та напрацюють проєктні пропозиції. Найкращі проєкти учасників та учасниць отримають фінансову та менторську підтримку в реалізації.

Що отримають учасники проєкту?

  • Практичні навики перетворення ідеї в проєкт
  • Розуміння проєктного циклу (створення та реалізації проєкту)
  • Менторську та фінансову допомогу для реалізації відібраних проєктів
  • Консультації від експертів
  • Приналежність до спільноти активних мешканців, яка прагне розвитку Тернопільської громади

Які вимоги до учасників проєкту?

  • Проживати на території Тернопільської громади
  • Мати не менше 16-ти років
  • Бути готовим взяти участь у двох освітніх сесіях
  • Мати ідею для розвитку Тернопільської громади та бути готовим її реалізувати

Щоб долучитися до проєкту «Громадська майстерня» необхідно заповнити анкету за цим – https://cutt.ly/uwtNFTX. Учасники обиратимуться на конкурсній основі.

Кінцевий термін прийому заявок – 28 липня 2023 року до кінця дня. Оголошення відібраних учасників та учасниць – 01 серпня 2023 року.

Нагадаємо, що «Громадська майстерня» – це пілотний проєкт в рамках ініціативи «Місцеве агентство розвитку середовищ (МАРС)», яка покликана об’єднати активних тернополян з різних галузей для появи нових середовищ та розвитку Тернопільської громади. В рамках ініціативи діятиме два проєкти – «Громадська майстерня» та «Бізнес-майстерня».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Громадська майстерня, #марс
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: