Володимир Болєщук з робочим візитом відвідав Купчинецьку громаду

Опубліковано:
12 Липня, 2023

У Тернопільській області діє декілька геріатричних установ, які опікуються літніми людьми. Одна з таких – у селі Денисів Купчинецької громади. Працівники Центру надання соціальних послуг у громаді огортають опікою стареньких, доглядають за ними та створюють всі умови, аби вони почувались комфортно.

Серед підопічних Центру надання соціальних послуг є внутрішньо переміщені особи. Вони приїхали із міст та сіл, де тривають бойові дії, пережили обстріли та бомбардування. У Купчинецькій громаді проживають вже кілька місяців.

Перебуваючи з робочим візитом у громаді, Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, разом з головою громади Ігорем Країнським відвідали людей, які проживають у Центрі надання соціальних послуг.

«Людям, які прибули на Тернопільщину з зони бойових дій, необхідна належна турбота. Багато з них залишилися без даху над головою та необхідних для життя ресурсів. Наша область є надійним тилом для внутрішньо переміщених осіб, – розповів Володимир Болєщук. – Від початку повномасштабної війни Купчинецька громада прийняла багатьох українців з різних регіонів. Серед них – люди похилого віку. Ними опікується Центр надання соціальних послуг Купчинецької громади. Спільно з головою громади Ігорем Країнським відвідали установу та поспілкувалися з людьми, які там проживають. В непростий час важливо підтримувати тих, чиє життя сповнене випробувань».

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #болєщук, #Купчинецька громада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: