Польський диплом котирується в усьому світі, тому щороку сюди приїжджає багато іноземних студентів, зокрема й українців. Це чудова можливість отримати якісну освіту за доступною ціною.

Особливим попитом користується IT освіта у Польщі, а факультет інформатики є в багатьох державних та приватних університетах. Для вступу достатньо на сайті ВСБ Меріто створити обліковий запис, заповнити анкету та додати пакет документів. Рішення про зарахування ухвалюється Комісією на основі середнього бала атестата та без урахування результатів ЗНО.

Найкращі it університети Польщі

У топ польських ВНЗ за напрямом “Інформатика” входять:

  • Ягеллонський у Кракові;
  • Економіко-гуманітарний у Варшаві;
  • Марії Кюрі-Склодовської в Любліні;
  • Банківської справи в Познані;
  • Польсько-Японська Академія у Варшаві.

Найстарішим державним університетом у Польщі є Ягеллонський. Тут можна отримати диплом бакалавра та магістра, а також другу освіту на факультеті інформаційних технологій, права, медицини тощо. 

Особливості – велика бібліотека, музей та обсерваторія, сучасні гуртожитки, курси польської для іноземних студентів та ін.

Приватний Економіко-Гуманітарний університет розташований у Варшаві. Він заснований 2001 року та входить до топ-10 польських ВНЗ. Тут можна навчатися польською або англійською, а тривалість навчання на факультеті інформатики становить 4 роки.

Університет Марії Кюрі-Склодовської з державною формою власності розташований у Любліні. Це популярний навчальний заклад, як серед студентів, так і роботодавців. Тому щороку сюди приїжджає багато абітурієнтів з метою отримати європейський диплом.

Приватний університет банківської справи в Познані відкрито 1994 року. Це один із найкращих недержавних ВНЗ у Західній Польщі, а основний акцент зроблено на практичну частину. Тут є все необхідне для вивчення інформатики, зокрема й новітні інтернет-технології.

Приватна Польсько-Японська академія розташована у Варшаві та заснована в 1994 році. Затребувані факультети – інформатика, інформаційний менеджмент, японська лінгвістика тощо. 

Крім інформаційних технологій, можна вступити до лінгвістичного університету у Польщі та здобути якісну освіту за спеціальністю “Філологія” (фонетика, граматика, лексика, історія, література та ін.). Вони розташовані у різних містах, в тому числі й Варшаві, Гданську, Вроцлаві. 

У чому переваги навчання в польських ІТ-університетах?

До головних плюсів навчання в ІТ-університетах Польщі відносять:

  • сучасні професійні програми;
  • відмінна матеріально-технічна база;
  • новітнє програмне забезпечення;
  • високий рівень освіти;
  • вигідні пропозиції;
  • доступність;
  • кваліфіковані викладачі з досвідом та ін.

Навчання в Польщі – вигідне вкладення коштів у своє майбутнє. Це чудова можливість здобути гідну вищу освіту та знайти надалі перспективну роботу в будь-якій країні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ІТ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освітанавчання, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: