Хто з підприємців може отримати довгостроковий кредит

Опубліковано:
10 Липня, 2023

Робота фінансового сектора в умовах війни зазнала суттєвих змін. В перші місяці повномасштабного вторгнення банки добряче «штормило», проте сьогодні вони практично повністю відновили видачу позик та ще й пропонують нові вигідні продукти. Завдяки підтримці держави довгостроковий кредит на карту можуть отримати підприємці для започаткування та розвитку бізнесу.

Особливості кредитування малого бізнесу за державної підтримки

Військові дії та воєнний стан не повинні стати причиною економічного колапсу в країні. Саме середній та малий бізнес наповнюють бюджет країни приблизно наполовину, тому держава спрямовує значні ресурси у те, щоб фізичні особи отримали можливість розвивати свою справу. Сьогодні отримати 100 тисяч гривень на розвиток бізнесу можуть громадяни України.

Гроші можна витратити на покупку матеріалів та обладнання, які потрібні для виготовлення товарів. Важливо, що позики видають під 0% протягом дії воєнного стану та місяць після нього. Потім відсоткова ставка сягатиме 5% річних. Сума та терміни кредиту встановлюватимуться залежно від цільового призначення коштів.

Звичайно, банки не можуть ризикувати та погоджувати позики всім охочим. Кожна установа встановлює свої критерії для позичальників. Про те, які категорії громадян можуть отримати кредит онлайн, можна дізнатися у публікації. Процес перевірки клієнтів може тривати кілька днів.

Які банки кредитують фізичних осіб в період війни

Люди беруть кредити з різних причин. Якщо фізична особа має невеликий бізнес, часто потребує фінансових вливань для його розвитку. Якщо потрібна позика на тривалий термін, в такому випадку краще звернутися у банк. Великі фінансові організації позичають гроші під невеликий відсоток, що впливає на невеликий розмір щомісячного внеску.

Оформити кредит можна у таких українських банках:

  • Ощадбанк. Відсоткова ставка від 13,99%, термін кредитування до 20 років.
  • Otpbank. Максимальний строк кредитування 7 років під 10% річних.
  • Укргазбанк. Ставка 15,9%, термін кредитування до 20 років.
  • Банк інвестицій та заощаджень. Видає кредит до 20 років під 22,99% річних.

Сума, яку пропонують банки, варіюється в рамках від 500 тисяч до 10 мільйонів, та залежить від платоспроможності позичальника. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #кредит
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: