Політичне замовлення та спланована провокація: Михайло Головко прокоментував ситуацію зі затриманням

Опубліковано:
4 Липня, 2023

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко відповідно до рішення Вищого антикорупційного суду повернувся на роботу та продовжує виконувати свої обов’язки.

Про це він повідомив під час короткого брифінгу 3 липня.

Усі звинувачення в отриманні хабара Михайло Головко відкинув та назвав маразмом, абсурдом і провокацією. Пояснив, що обласна рада вже майже два роки не має ніякого відношення до бюджету, ані копійки не виділяла, тож жодних дій щодо бюджетних коштів вчиняти не могла.

«Я ніколи не брав хабарів і не буду. Я готовий це підтвердити на детекторі брехні», – акцентував.
Михайло Головко переконаний, що дана ситуація є нічим іншим, як цинічною політичною розправою над ним та ВО «Свобода», до якої належить, підлою провокацією та заздалегідь спланованим політичним замовлення. Свідченням цього, акцентував, є лавина замовних статей у медіа, а також розповсюдження безглуздої брехні, зокрема щодо їхнього розлучення з дружиною.

Також голова Тернопільської обласної ради нагадав, що перед затриманням не раз отримував погрози з боку прихильників УПЦ московського патріархату, адже виступав за заборону її діяльності в Україні та передачу Почаївської лаври від УПЦ мп у власність громади. Окрім того Михайло Головко різко висловлювався супроти узаконення одностатевих шлюбів, підвищення тарифів під час війни, критикував й ряд інших недолугих законопроектів. Його принциповість, небажання мовчати та йти на компроміс, ухвалення з його ініціативи обласною радою ряду рішень, які мають не популістську, а юридичну силу, не влаштовували багатьох. А як змусити незручного політика мовчати?

«Я – не перший. До мене вже багатьох націоналістів намагалися в такий спосіб дискредитувати, – констатував. – Змінився час, але не ефесбешні й кадебістські методи. Щоб людину втопити, її звинувачують, на неї виливають купу бруду, а потім – йди виправдовуйся, доводь свою правоту в суді, захищай себе».

Михайло Головко підкреслив, що не винен і має за справу честі довести свою невинуватість і правоту в суді.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко, #обласна рада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: