Миколі Люшняку вручили Орден Святителя і Чудотворця Миколая за допомогу українським воїнам

Опубліковано:
3 Липня, 2023

Кременецькі військові та духовенство нагородили народного депутата, лідера волонтерського штабу «Українська команда» на Тернопільщині Миколу Люшняка Орденом Святителя і Чудотворця Миколая.

Також політику вручили грамоту За відродження духовності в Україні, відданість ідеалам добра та значний внесок у суспільне благо.

Таку нагороду Микола Люшняк отримав за активну допомогу українським захисникам та захисницям.

Вручили орден під час урочистостей з нагоди 30-річчя відновлення Богданової каплиці у селі Підлісці на Кременеччині.

– Ми вирішили відзначити волонтерів та усіх тих, хто допомагає нашим військовим. Серед них – Микола Володимирович Люшняк. Він підтримує наших кременецьких воїнів з 85-го батальйону, допомагає з продуктами, медикаментами та іншими речами. Окрім цього, у рамках проєкту «Військова пошта» волонтери «Української команди» безкоштовно везуть на фронт посилки для захисників з Кременеччини, –  розповів настоятель Храму Преображення Господнього у Підлісцях Юрій Мазурчук.

Микола Люшняк подякував воїнам за нагороду та захист України.

 

– Для мене велика честь сьогодні отримати цей орден. Знаю, що допомагати та підтримувати наших воїнів – обов’язок кожного свідомого українця. Дякую нашим захисникам за кожен спокійний день. Намагатимуся й надалі підтримувати їх та забезпечувати усім необхідним для перемоги, – наголосив Микола Люшняк.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #люшняк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: