Рубашка жіноча – основа базового гардероба

Опубліковано:
30 Червня, 2023

Усе частіше сучасні жінки з гарним смаком і зваженим підходом до одягу відмовляються від принципу хочу все і переходять на розумне споживання. Віддають перевагу не кількості, а якості, маючи у шафі лише базові речі, здатні класно комбінуватися і утворювати десятки щоденних, casual або ділових луків. Зазвичай до “бази” входять штани та джинси, спідниці, жіночі сорочки, жакети лаконічного крою з відсутністю декору. 

Капсульний гардероб – це…

Це 10-15 речей в одній стильовій, кольоровій та фактурній гаммі, що й утворюють так звані капсули – готові зібрані образи. При цьому усі речі дуже влучно комбінуються між собою. Порятунок для тих, хто ніколи не знає, що одягти, чи не до кінця розбирається, що до чого пасує. 

Капсули не так легко складати, як здається, проте можна послуговуватися шпаргалками від досвідчених стилістів. Можливо, не все вдасться одразу, але спробувати варто.

Як скласти базовий гардероб?

Є певна формула, за якою слід підбирати базові речі в гардеробі жінки. Принаймні з цього можна почати. 

Ми повинні мати:

  • 2 штанів/спідниць
  • 4 елементи верху (топи/футболки/жіноча рубашка, блузка);
  • 1 піджак (це може бути кардиган чи жилетка);
  • взуття – 1 чи 2 пари;
  • верхній одяг (1 шт)
  • сумка;
  • щось з аксесуарів (хусточка, ремінь, капелюх);
  • прикраси.

Усі ці речі, як конструктор можна між собою складати, отримуючи в результаті ділові, кежуал чи більш вечірні аутфіти. Ось такий нехитрий лайфхак, як створити капсульний гардероб. 

І оскільки сорочка для дівчат – абсолютний базовий одяг, зупинимося детальніше на тому, як її можна цікаво обіграти. 

Як носити сорочку?

Для початку слід зазначити, що хочеться того чи ні, але варіант білого кольору просто мастхев. До того ж це дуже зручно. Усього одна річ – і ви королева що у нічному клубі, що на ділових переговорах. 

Отже, носити її можна заправлену, класично, під низ з будь-якою посадкою. Дещо кокетніше виглядає частково випущений край. Як гарно заправити сорочку: можна тільки спереду, по боках, ніби додатково окреслюючи талію, або лише з одного боку, створюючи асиметрію.

null

Фото з мережі Інтернет

Як носити рубашку з джинсами – так само. Або ж зовсім на випуск. Оверсайз моделі так точно. Вони класно балансують фігуру. Те саме стосується легінсів чи інших вузьких штанів.  

Деякі фасони настільки подовжені, що цілком зійдуть за сукні з довгим рукавом. Ну чого ж, хай так. 

Можна цю річ використовувати умовно як верхній одяг, причому у будь-який сезон. Легка бавовняна гарно доповнить літній лук з шортами і топом, шовкова додасть пікантності у вечірній вихід, шкіряна чи вовняна тепла легко замінять куртку. 

Нині модно пов’язувати сорочки, не одягати. На пояс – з вкрапленням легкого хуліганства. Чи на плечі – “спиною до спини”. 

А ще – утворювати багатошаровість за рахунок подовженої сорочини та вкороченого верху – жилетки, толстовки, кроп-светра, худі. 

Якщо є потреба купити стильні сорочки жіночі – заходьте в інтернет-магазин одягу Issaplus. Варіантів там – море. Цього сезону радимо звернути увагу на картаті, смугасті, квітчасті, кольорові, джинсові й шкіряні. Окрім, звісно, білосніжної.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жіночий одяг, #одяг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: