«Здохнете, окупанти голімі»: українські хакери зламали онлайн-конференцію «РЖД»

Опубліковано:
27 Червня, 2023

Українські хакери зламали онлайн-конференцію російських залізничників із представниками загарбників тимчасово окупованих територій.

Джерело: співрозмовники “Української правди” в кіберсередовищі, відео, надане УП.

За даними джерел УП, ця відеоконференція відбувалася 22 червня 2023 року.

На ній обговорювали, зокрема, питання “переходу на оформлення єдиного перевізного документа” під час здійснення перевезень вантажів між РФ і тимчасово окупованими територіями України.

На відео чути, як до бесіди включається людина, яка звертається до окупантів: “Громадяни залізничники, за підтримку військової агресії проти України…”.

На цьому його обривають.

Представник “РЖД” просить розібратися, чому “модератор Кирило проспав включення в ефір несанкціонованих товаришів”.

Далі окупанти намагаються повернутися до порядку денного засідання, але наступний спікер також виявляється українським хакером, якому вдалося донести свою думку до загарбників і гауляйтерів. На цьому трансляція і запис обривається.

Пряма мова: “Щодо цього питання, то партизани замінували всі дороги, у вас зараз буде повний п…ць, вас роз…є СБУ. Суки, ви всі здохнете, окупанти голімі”. 

Нагадаємо: В квітні хакери разом з українським пранкером зламали онлайн-трансляцію експертної конференції “Російсько-іранське співробітництво у світі, що змінюється”. Вони пообіцяли, що на кожного окупанта чекатиме відплата СБУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Українські хакери
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: