Тернопільщина отримали ще 11 шкільних автобусів. Їх отримали.

Байковецька, Борщівська, Кременецька, Великоберезовицька, Великобірківська, Вишнівецька, Залозецька, Зборівська, Золотопотіцька, Монастириська і Товстенська громади. Про це поінформували у департаментів освіти і науки ТОВА. 

«На початку повномасштабного вторгнення була гостра потреба у транспорті для евакуації людей з небезпечних регіонів. Тернопільська область оперативно відправила туди кілька десятків таких автобусів, а це суттєва частина шкільного автопарку області. Щоб компенсувати потребу у шкільному автотранспорті, Кабінет Міністрів України виділив майже 37 млн грн субвенції з державного бюджету на умовах співфінансування. Для освітніх закладів нашого краю закуплено 21 автобус. Ключі від 10 із них передані громадам минулого тижня, а тепер ще 11. Попри складні обставини дбаємо про те, аби наші діти та освітяни могли безпечно, комфортно та вчасно добиратись до навчальних закладів», – кажуть в обласному департаменті освіти і науки. 

Нагадаємо, 10 шкільних автобусів передали на Тернопільщину 17 червня.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #шкільні автобуси
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: