Голова Тернопільської облради взяв участь у Молитовному сніданку Прикарпаття

Опубліковано:
19 Червня, 2023

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко взяв участь у Молитовному сніданку Прикарпаття «Життя. Родина. Перемога», який відбувся днями в приміщенні Університету Короля Данила у Івано-Франківську.

– Сьогодні ми разом з представниками різних релігійних конфесій, політиками, військовими, громадськими діячами, волонтерами, освітянами, митцями підносили молитви за нашу Перемогу, за наших захисників та їх родини, за сімʼї загиблих у війні, за Господнє благословення для України, – повідомив очільник Тернопільщини. 

У час найважчих випробувань народ має бути в єдності, а спільна молитва – найкращий спосіб досягти духовного споріднення. У цьому – особлива сила української нації.    

– Нині ми виборюємо право кожної української родини жити на своїй, Богом даній, землі. А це можливо лише після Великої Перемоги!Дякую народному депутату України Оксана Савчук за організацію Молитовного сніданку Прикарпаття та запрошення взяти участь у такому потужному заході, де в колі однодумців ми вкотре закликали зберегти традиційні сімейні християнські цінності, – сказав Михайло Головко.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #михайло головко, #молитовний сніданок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: