Гроші за 2 хвилини, або Чому онлайн-кредити стають такими популярними

Опубліковано:
19 Червня, 2023

У житті трапляються непередбачувані ситуації. Інколи потрібні гроші вже і негайно, а позичити їх у нікого. Але вихід є! Можна оформити кредит онлайн і ви зможете відразу залагодити форс-мажорну ситуацію.

Саме завдяки швидкості, простості й надійності онлайн-кредити стають такими популярними. Згідно з дослідженнями, кредити українці найчастіше беруть на придбання побутової техніки. Погодьтеся, сучасній людині дуже важко обійтися без пральної машинки, холодильника чи плити. Якщо трапилося так, що техніка випадково зламалася і нема достатньо грошей, щоб купити нову – взяти кредит – найпростіше рішення.

Ось найкращі 5 переваг онлайн-кредитів:

1. Вони суттєво допомагають у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Такі позики зазвичай беруть у скруті, коли життєво необхідно вчасно отримати кошти. Онлайн-заявку на кредит можна подати, не виходячи з дому. У вас не буде потреби вибігати у найближче відділення банку, стояти в черзі, щоб оформити документи на кредит, і врешті отримати необхідну суму. Вам буде достатньо зайти на портал https://moneyveo.ua/ з мобільного телефона, щоб заповнити заявку.

2. Їх дуже легко оформити.

Система подачі онлайн-заявки на особистий кредит дозволяє сканувати та завантажувати всі необхідні документи безпосередньо на вебпортал. Для оформлення кредиту необхідні лише банківська картка, паспорт та ІПН. Вам не потрібно носити оригінали з собою, хвилюючись, що ви можете їх пошкодити чи загубити. Ви можете сидіти в зручному кріслі, попиваючи каву, і в цей час оформляти заявку.

4. Вони є доступними для всіх.

Щоб отримати позику онлайн не потрібно мати бездоганну кредитну історію. Якщо ви не маєте можливості підтвердити дохід через неофіційне працевлаштування або граничний вік, це не завада. Мікрофінансові організації завжди йдуть назустріч тим, хто цього потребує.

3. Сервіс працює 24/7.

Вам не потрібно чекати, поки відкриється банк або менеджер прийде на зустріч. За допомогою онлайн-заявки ви можете подати запит у будь-який час доби. Після виконання всіх необхідних операцій, сума зазначених коштів негайно перераховується на ваш банківський рахунок.

4. Вони є прозорими і чесними.

Процентна ставка за кредитами вказується одразу в заявці — і вона є незмінною. Тут немає прихованих платежів та додаткових комісій. Тому ви наперед можете розрахувати свій бюджет і суму, яку вам доведеться погасити.

5. Дозволяють знайти найвигідніший варіант.

З традиційним процесом подачі заявки на позику відстежувати всі переваги, які пропонують різні фінансові установи, може бути надзвичайно важко. Однак за допомогою онлайн-заявки на кредит ви можете легко розшукати в Інтернеті найкращі пропозиції щодо відсоткових ставок, комісії за обробку, строків кредитування. Відтак вам легко знайти кредитора, який пропонує умови, які ідеально відповідають вашим вимогам.

Опція онлайн-заявки на особисту позику робить весь процес подання та отримання кредиту простим і безпроблемним. Перегляньте найвигідніші пропозиції та зробіть усвідомлений вибір.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #онлайн кредит
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: