«Клас безпеки» відкрили у школі села Шляхтинці Байковецької громади Тернопільського району. Під час цього проєкту в області вже створено понад 60 таких класів.

Про це поінформували на сторінці управління ДСНС в Тернопільській області у мережі Facebook. 

«Спільними зусиллями рятувальників, освітян та органів місцевого самоврядування навчальний клас перетворено на інтерактивну аудиторію з безпеки життєдіяльності. Відповідно до вимог клас розділений на декілька спеціальних зон (пожежна та мінна безпека, цивільний захист, правила дорожнього руху, домедична допомога) та обладнаний необхідним інвентарем, наочними матеріалами, захисним одягом рятувальників, спорядженням та інтерактивними цікавинками. Тут діти різного віку зможуть і в теорії, і на практиці навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», наданню домедичної допомоги, а також отримають багато інших корисних знань. До навчання школярів долучаться й фахівці ДСНС. Навички, які здобуватимуть тут учні можуть знадобитися їм у повсякденному житті. Але є особливо цінними ці знання є у воєнний час», – йдеться у повідомленні.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Клас безпеки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: