19 червня у Тернополі відкриють фотовиставку «Театр. Душа Маріуполя». Її презентують в Українському Домі. Ця експозиція буде присвячена Маріупольскому драматичному театру, який зруйнували окупанти, – розповіли у міській раді.

Захід розпочнеться о 14:00 год.

«На виставці будуть представлені архівні фото: від періоду з відкриття маріупольського драмтеатру до сьогодення, коли від будівлі залишилися лише напівзруйновані стіни. Відвідувачі зможуть побачити світлини, які нагадують про мирний час: акторів, вистав, інтер’єру будівлі. А також будуть фото часів блокади, коли у театрі облаштували тимчасовий прихисток для людей під час обстрілів. Ця трагедія стала справжнім шоком для всього цивілізованого світу. Загинули сотні людей, серед яких  діти. Це справжній військовий злочин росіян. І через таку фотовиставку організатори хочуть нагадати про знищення культурного центру та серця Маріуполя. А головне – про маріупольців, які стали невинними жертвами війни», – кажуть у міськраді.

Виставка діятиме до 30 червня.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #Театр. Душа Маріуполя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: