Отримуємо задоволення від футболу з «Опіллям»: розклад ігор кваліфікації ЧЄ-2024 на 17 червня

Опубліковано:
17 Червня, 2023

Тернопільська пивоварня «Опілля» як спонсор трансляцій офіційного мовника групового етапу Чемпіонату Європи УЄФА з футболу – медіаплатформи MEGOGO – запрошує насолодитись футболом.

Після гри збірної України з Північною Македонією у відборі Євро-2024 українські вболівальники до наступної гри національної збірної 19 червня можуть передихнути і з «Опіллям» отримувати задоволення від футболу в інших матчах кваліфікації Чемпіонату Європи. 17 червня в рамках третього туру відбору на Євро-2024 за підтримки «Опілля» медіаплатформа MEGOGO загалом транслюватиме 11 матчів.

А який же футбол без справжнього пива тернопільської броварні? Вибір у лінійці пива «Опілля» широкий: від найпопулярніших «Корифея» і «Класичного» до улюблених багатьма густого з легким винним присмаком «Фірмового» та ароматного нефільтрованого пшеничного пива «Біле», а для любителів темного пива – «Dunkel» з експортової серії пивоварні. Варять тернопільські броварі і справжнє «Безалкогольне» пиво та квас «Опілля Домашній» натурального бродіння, щоб втамувати спрагу під час футбольних баталій.

Тож обираємо матчі і справжнє пиво «Опілля» та за підтримки спонсора трансляцій – пивоварні «Опілля» – дивимося на MEGOGO ігри кваліфікації Євро-2024. Сили вболівати додасть справжнє пиво «Опілля». Цінуй справжнє! З «Опіллям» – до перемоги!

Розклад MEGOGO прямих трансляцій за підтримки «Опілля»  ігор третього туру кваліфікації Євро-2024 з футболу на 17 червня:

Литва – Болгарія, 16:00

Люксембург – Ліхтенштейн, 16:00

Норвегія – Шотландія, 19:00

Азербайджан – Естонія, 19:00

Чорногорія – Угорщина, 19:00

Кіпр – Грузія, 21:45

Албанія – Молдова, 21:45

Фарерські острови – Чехія, 21:45

Бельгія – Австрія, 21:45

Ісландія – Словаччина, 21:45

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #збірна україни, #мегого, #опілля, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: