«Жити, щоб пам’ятати»: вийшов новий альбом від Віктора Винника і МЕРІ

Опубліковано:
15 Червня, 2023

Уже бiльше року Україна живе в активнiй фазi визвольної вiйни зi своїм одвiчним ворогом – росiєю. Кожен день приносить нам звiстки про героїзм українцiв, який залишиться в нашiй iсторiї й стане прикладом для майбутнiх поколiнь.

Водночас щодня ця вiйна забирає наших кращих братiв i сестер. Та попри все, країна продовжує жити. Одним iз пiдтверджень цьому слугує нова музика, яку створюють українськi артисти.

На 6 червня Вiктор Винник i МЕРI оголосили релiз свого сьомого за лiком студiйного альбому. Платiвка отримала назву «Жити, щоб пам’ятати».

Нагадаємо, попереднiй альбом команди побачив свiт у квiтнi 2022-го i називався «Так, я з України».

Назву новiй збiрцi дала фраза з пiснi «Коли твоя земля в вiйнi». Цей трек присутнiй у платiвцi у двох версiях, електричнiй та акустичнiй, i є заголовним.

Насправдi робота над новим альбомом велась останнi кiлька рокiв. Низка представлених пiсень вже добре знайомi прихильникам музики Вiктора Винника i МЕРI, але будуть i новинки, якi ще не звучали нiде.

Вiктор Винник говорить про нову роботу так: «На перший погляд, може здатись, що альбом про вiйну, i це не дивно, враховуючи час, у якому ми живемо. Але це не так. На воєнну тематику там всього одна пiсня. Я хотiв зробити альбом про життя. Тому там присутня i лiрика, i романтика, i навiть балканськi ритми. Бо зараз ми б’ємось саме за життя в усiх розумiннях цього слова, а отже, i музики «про життя» треба багато…»

Альбом вийшов як завжди неоднорiдний, рiзний за звучанням та стилiстикою. Вiктор Винник i МЕРI ще раз довели, що у творчостi має бути мiсце для експериментiв, тому вони не бояться виходити за рамки свого звичного сприйняття публiкою. Команда вдячна усiм, хто долучився до продюсування нової платiвки i зробив можливим цей проєкт.

Прослухати та придбати найновiший альбом Вiктора Винника i МЕРI «Жити, щоб пам’ятати» можна на усiх найпопулярнiших цифрових платформах:

iTunes – apple.co/45Qn2iO

YouTube Music – bit.ly/3qs1sRF

Spotify – spoti.fi/43ngCpL

Deezer – bit.ly/3qk4G9K

Amazon Music –  bit.ly/3oRkTTB

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віктор винник, #мері
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: