Комісія з питань законності Тернопільської облради прийняла рішення щодо центру «Мати і дитина»

Опубліковано:
13 Червня, 2023
Питання об’єднання двох медичних закладів – обласного перинатального центру “Мати і дитина” і обласної дитячої лікарні, розглянули на постійній комісії Тернопільської обласної ради з питань законності.

Про це розповідає телеканал Суспільне.Тернопіль.

На засідання прийшли представник центру “Мати і дитина” і повідомили комісії, чому проти такого об’єднання.

Натомість не з’явилися представники дитячої лікарні та департаменту охорони здоров’я. 

Заслухавши медиків учасники комісії прийняли рішення підтримати перинатальний центр “Мати і дитина”. Переконані, немає аргументів “за” таке об’єднання.

“Ми підтримали трудовий колектив. Не були озвучені аргументи на користь можливого об’єднання перинатального центру з обласною дитячою лікарнею. А якщо немає аргументів, то це рішення немає права на життя, немає перспективи. І я вже говорив на засіданні комісії, що з цього приводу не лише департамент охорони здоров’я та міністерство охорони здоров’я буде приймати рішення, а й депутати обласної ради. Вони лише в сесійному порядку можуть погодити питання щодо реорганізації чи об’єднання відповідних установ”, – наголосив голова постійної комісії Олег Сиротюк.

 

Рішення направили голові обласної ради та обласної військової адміністрації, департаменту охорони здоров’я та Міністерству охорони здоров’я.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #комісія, #мати і дитина, #овчарук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: