Підприємцям Тернопільської громади, які зазнали збитків через воєнні дії, зменшили плату за землю і податок на нерухомість

Опубліковано:
13 Червня, 2023

Підприємцям Тернопільської громади, майно яких пошкоджене під час воєнних дій, зменшили ставку плату за землю і податок на нерухомість. Про це повідомила на сайті Тернопільської міської ради.

Зміни діятимуть з 1 червня 2023 року до закінчення воєнного стану згідно з  пунктом 1.4 рішення міської ради від 06.06.2019р. № 7/35/5 «Про місцеві податки і збори Тернопільської міської територіальної громади».

«В частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в розмірі 0,01 відсотка від мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня звітного (податкового) року для об’єктів, які знищені або пошкоджені внаслідок воєнних дій, спричинених збройною агресією російської федерації на території Тернопільської міської територіальної громади. В частині земельного податку – за земельні ділянки різного цільового призначення, нерухоме майно, на яких знищено або пошкоджено внаслідок воєнних дій, спричинених  збройною агресією російської федерації на території Тернопільської міської територіальної громади – в розмірі 0,01 відсотка від нормативної грошової оцінки землі. В частині орендної плати за землю – за земельні ділянки різного цільового призначення, нерухоме майно, на яких знищено або пошкоджено внаслідок воєнних дій, спричинених  збройною агресією російської федерації на території Тернопільської міської територіальної громади – в розмірі 0,01 відсотка від нормативної грошової оцінки землі», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #підприємці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: