Тернополянка здобула «срібло» на Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки

Опубліковано:
12 Червня, 2023

Тернопільська спортсменка Вероніка Щербанюк виборола друге місце на Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки серед студентів. Дівчина – студентка факультету фізичного виховання Тернопільського педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

Чемпіонат України зі спортивної аеробіки серед студентів відбувався  Києві. Вікторія здобула «срібло» в індивідуальній жіночій програмі. Вона виконувала програму під українську пісню «Ой, Марічко, чичері».

«Ця композиція, на думку тренерів, підкреслює її запальний та імпульсивний характер. Доповнював її образ дизайнерський спеціально створений костюм для виступів. Костюм виконаний в українському стилі, поєднує елементи сучасності та старовинних вишиванок. Участь у змагання супроводжувалася додатковим напруженням через нічні повітряні тривоги у Києві. Проте нашій студентці вдалося налаштуватися на змагання та продемонструвати відмінний результат. Пишаємось здібною студенткою, яка неодноразово здобувала нагороди на змаганнях різних рівнів та рангів. Щиро вітаємо Вероніку Щербанюк! Заслужена нагорода за велику працю! Бажаємо продовжувати досягати нових спортивних вершин!», – йдеться на сторінці Факультету фізичного виховання ТНПУ у мережі Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вероніка Щербанюк, #чемпіонат україни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: