Голова Тернопільської облради Михайло Головко вчергове відвіз захисникам на фронт автомобілі

10.06.2023 14:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко відвідав позиції захисників на Донецькому напрямку. Саме тут тримають позиції наші земляки та побратими з Тернопільщини.

Очільник області привіз нашим нескореним та невтомним захисникам автомобілі, які вже давно стали розхідним матеріалом на війні. А ще – Starlink, амуніцію, харчі, питну воду, речі особистої гігієни та різні смаколики. 

Діти з Тернопільщини підготували та передали те, що найкраще підносить бойовий дух українських оборонців – малюнки та обереги. Саме такі речі знову нагадують заради чого всі ми боремося, мотивують і оберігають кожного солдата.– Ми приїхали знову на східні рубежі рідної держави, щоб підтримати й висловити вдячність нашим Воїнам за їх невтомну щоденну працю, подвиг і звитягу. Шановні Захисники! Дякуємо вам за те, що є Україна!  Найвищі нагороди та відзнаки Тернопільської обласної ради – для вас, наші Герої! Нехай вас всіх береже Господь, щоб живими й здоровими ви повернулися до своїх рідних, – сказав Михайло Головко. – Наші воїни мужньо і самовіддано женуть ворога з рідної землі. Ми ж намагаємося постійно підтримувати їх, реагуючи на потреби та запити. ЗСУ не втомлюються воювати, а ми не втомлюємося допомагати! Україна – понад усе! Перемоги нам всім! Слава Україні!

null
null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі