На базі Тернопільського коледжу засідали педпрацівники професій сфери послуг

08.06.2023 18:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

7 червня 2023 року на базі ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» відбулося засідання обласної методичної секції педпрацівників професій сфери послуг (громадське харчування). Тема засідання: «Нові вимоги, умови, орієнтири професійної підготовки кухарів».

Відкрив засідання, привітав всіх учасників секції та провів екскурсію навчальним закладом очільник Тернопільського коледжу полковник Вадим Ластовицький.

Пропозиції щодо складання та покращення орієнтовних освітніх програм і робочих навчальних планів за новим стандартом з професії «Кухар; кондитер» надали всі члени обласної групи, а викладачка коледжу Надія Галько спільно з кафедрою кухарів розповіли та провели майстер-клас щодо особливостей організації харчування в польових умовах. Також викладачами та майстрами виробничого навчання коледжу було проведено заняття по застосуванні польової кухні КП-130.

Директор магазину тактично одягу та екіпірування «Полігон» Ярослав Бойківський ознайомив учасників зборів з видами, комплектацією та приготуванням сухого пайка різних країн світу та вітчизняного виробництва, з особливостями використання в польових умовах спеціального тактичного посуду.

Підвели підсумки роботи групи методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області Жилан Ольга Миколаївна та Заслужений працівник освіти України Дзюблюк Валерій Петрович.

Закрили засідання побажаннями здоров`я, перемоги, миру та спокою для всіх українців.

null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі