У Трибухівській ТГ провели тренінг із надання першої домедичної допомоги, пожежної безпеки та безпеки на воді

08.06.2023 14:28   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

З метою удосконалення знань поводження кожного із нас  у випадку надзвичайної ситуації  в умовах військового стану  та у повсякденному житті, згідно плану роботи цивільного захисту населення Трибухівської сільської ради 06 червня 2023 року в приміщенні Трибухівського СБК проведено тренінг із надання першої домедичної  допомоги, пожежної безпеки та безпеки на воді для працівників Трибухівської сільської ради та комунальних установ територіальної громади за участю:

- завідувачки Бучацької підстанції ЕШМД – Ірини  Михайлівни Кульчицької;

- фельдшера Бучацької підстанції ЕШМД – Ніни Василівни Прокопів;

- директора КНП «Первинної медико-санітарної допомоги» Трибухівської сільської ради -  Ігоря Михайловича Мотала;

- головного інспектора ВЗНС Чортківського РУ ГУ ДСНС України у Тернопільській області -  Віктора Володимировича Крушельницького.

Медичні фахівці вміло та наглядно продемонстрували фахову теоретичну інформацію щодо заходів, які спрямовані на порятунок та збереження життя потерпілого до прибуття медичного працівника: зупинка кровотечі, проведення серцево-легеневої реанімації, надання допомоги при переломах, опіках та ознайомили із загальною симптоматикою інсультів та інфарктів.

Інспектором ВЗНС Чортківського РУ ГУ ДСНС України у Тернопільській області -  Віктором Крушельницьким наголошено на основних заходах безпеки із запобігання  виникнення пожеж.

 Захід був надзвичайно змістовний та цікавий. Присутні активно цікавилися наданням невідкладної допомоги при різних станах.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі