Мрії здійснюються  на фестивалі Міні Міс Україна

Опубліковано:
7 Червня, 2023

У файному місті Тернопіль з 1-5 червня відбувся 24-й Національний фестиваль моди і таланту «Міні Міс& Містер Україна» та фестиваль юних моделей та дизайнерів Ukrainian Fashion Kids 2023.

Завдяки генеральному партнеру ТРЦ Подоляни та Меценату, Mrs. Ukraine World Тетяні Чубак учасники зі всієї країни провели активний та чудовий час: репетиції, солодка вечірка на кораблі по озеру, командна гра в боулінг, і на згадку посадили дерево Дружби Міні Міс Україна в рамках Greening of the Planet.

Гала шоу фестивалю відбулось в Концерт Холі «Podolyany». Це свято талановитих дітей стало радістю глядачів. Неймовірні шоу номери учасників , яскраве шоу національного костюму «Калина & Соняшник», патріотична колекція Peace від дизайнерки Марʼяни Назарчук, зворушлива церемонія нагородження у білих сукнях з журавликами- побажання для солдатів ЗСУ. Всеукраїнські  дизайнери та театри мод представили дефіле від сучасних до футуристичних колекцій одягу. На сцені панували витвори мистецтва! Родзинкою фестивалю став показ Andre Tan easy  з партнером фестивалю ТМ YES.

Всі учасники фестивалю отримали відзнаки, дипломи та подарунки від партнерів заходу.

Головну золоту корону фестивалю Міні Міс Україна 2023 Grand Prix отримала Марта Михайленко, 9 років, м. Тернопіль. Переможиця конкурсу отримала спеціальний подарунок від ювелірного дому LOVE YOU. Корону вручала президент фестивалю Наталя Ковальова.

Міні Містер Україна 2023 – Grand Prix – Даніїл Ільков, м. Волочиськ.

Маленька Міс Україна 2023 – Тетяна Мосейчук, м. Івано- Франківськ.

Юна Міс Україна 2023  – Дарʼя Сʼєдина, м. Харків.

У категорії моделі:

Міні Топ- Модель України 2023 Grand Prix- Кароліна Пиринець, Закарпаття.

Міні Топ Модель України 2023- Милана Мельник, м. Тернівка.

Юна Топ Модель Україн 2023 – Катерина Полівода, Запоріжжя.

Переможці  та призери фестивалю отримали запрошення до участі в міжнародних фестивалях “Little Miss&Mister United World 2023” в Дубаї та World Fashion Kids 2023 в Італії.

Усі колективи і театри мод фестивалю Ukrainian Fashion Kids отримали почесні кубки, дипломи, медалі та солодкі подарунки від  Християнського Благодійного Фонду Покров.

Grand Prix за рішенням журі отримав Галицький коледж ім. Вʼячеслава  Черновола, м. Тернопіль.

Grand Prix глядацьких симпатій отримав народний колектив Артель мода м. Суми.

Вже наступного дня після конкурсу Міні Міс Україна 2023 Марта Михайленко завезла торт та подарунки від учасників конкурсу діткам з притулку для неповнолітніх. Гасло партнера заходу  Благодійного фонду «Подоляни» – «Разом добро творити легше!», в цьому переконалися і юні конкурсантки, адже подаруночки, які кожна з них обирала з любов’ю принесли щиру радість і посмішки діткам, які позбавлені батьківського тепла.

Висловлюємо подяку партнерам, журі, та учасникам заходу. Бережіть себе! Слава Україні! 

null
null
null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Міні Міс Україна, #Подоляни, #чубак
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: