Керівник Тернопільського коледжу подякував начальнику ОВА за підтримку у вихованні патріотичної молоді

02.06.2023 11:26   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Робочу зустріч з начальником Тернопільської обласної військової адміністрації провів керівник Тернопільського фахового коледжу із посиленою фізичною та військовою підготовкою Вадим Ластовицький.

У Міжнародний день захисту дітей обговорили завершення навчального року та завдання на наступний. 

Так, на базі коледжу відкрили курси для охочих навчитися керувати дроном.

“Незважаючи на дуже важкий час, спільно було реалізовано вже багато проектів в Тернопільському коледжі, але є ще багато і попереду”, – наголосив Вадим Ластовицький. 

Зокрема, із вересня професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою отримає 30 державних місць для навчання за новою спеціальністю “Оператор наземних засобів керування безпілотним літальним апаратом (дроном)”.

Завершуючи навчальний рік у коледжі, за підтримки ОВА, реалізували чимало проєктів, які здавались неможливими. Тож Вадим Ластовицький подякував Володимиру Трушу за підтримку та вагомий внесок у виховання молоді та розвиток національної свідомості.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі