У Чорткові оновлюють пляж, який не діяв десятки років. Це міський пляж, який колись був  чи не найбільш людним місцем у спекотні літні дні.

Про прибирання пляжу і підготовку його для відпочинку людей, повідомили на сторінці Чортківської міської ради у мережі Facebook:

«Керівництво громади вирішило відновити затишну місцину, з одного боку оповиту густим лісом, а з іншого – річкою Серет. Тож комунальники вже протягом кількох тижнів роблять усе, щоб містяни знову мали гарну зону для сімейного відпочинку.

Зокрема за доволі короткий час КП «Парковий культурно-спортивний комплекс», КП «Чортківський водоканал» та КП «Благоустрій» розчистили територію пляжу від зарослів, чагарників, самосівів, вивезли 16 вантажних автомобілів сухого листя та гілля, зібрали 57 великих пакетів зі сміттям – пластиком та склом, викорчували десятки пеньків, щоб ділянка була рівною. Окрім того, 103 молоді липи, що виросли самосівом, викопали та пересадили по території міста.

Звичайно, на цьому робота на цьому не припиниться. Міський пляж неодмінно отримає нове дихання! Про наступні кроки щодо його відновлення читайте згодом.

Зауважимо, що протягом 31 травня – 1 червня на території чортківського пляжу проходитиме міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)», – йдеться у повідомленні.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Пляж у Чорткові
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: