Міський голова Тернополя розповів, чи відбудеться хода випускників

Опубліковано:
31 Травня, 2023

Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що цього року через військові дії в Україні, загальноміського святкування та ходи випускників не відбудеться.

Про це йдеться на його сторінці у мережі Facebook:

«Загальноміського святкування та ходи випускників у Тернополі цього року не буде. Ми в свою чергу розуміємо важливість цього свята для кожного випускника, адже кожен з вас мріяв завершити свої спогади про шкільне життя саме святковою метушнею, врученням на великій сцені та зустріти сонце біля Тернопільського ставу. Проте війна триває тут і зараз і найбільшим пріоритетом для нас це є безпека жителів громади. Чи проводити випускні у школах приймають рішення директори спільно з батьківським комітетом. Частина шкіл це будуть робити в школах, частина їдуть на екскурсії, частина приймають інші рішення, обов’язково з дотриманням безпеки. Ми повинні піклуватися тут, у Тернополі, один про одного та продовжувати бути надійним тилом для наших захисників», – написав Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Випускний 2023
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: