Платівки, програвачі, аксесуари: у Чорткові буде аукціон на підтримку ЗСУ

Опубліковано:
26 Травня, 2023

4 червня у Чорткові проведуть аукціон на підтримку ЗСУ. Продаватимуть вінілові платівки, програвачі й аксесуари. Захід пройде на майданчик поруч із Центром культурних послуг імені  Катерини Рубчакової. Початок о 12:00.

У фонді аукціону будуть диски, які принесуть гості заходу. Мінімальний внесок – одна платівка. Диски, котрі не продадуть з аукціону виставлять на продаж у інтернеті,  каже організатор події Остап Барановський.

«Просимо принести ваші платівки за годину до початку події або зробити це завчасно у будні працівникам ЦКП ім. К.Рубчакової. Так ми зможемо відібрати некондиційні, пошкоджені носії. А первинний огляд закликаємо зробити саме вас: якщо платівка понищена візуально, вона не зможе стати лотом. Особливо просимо звернути увагу на раритетні старі екземпляри дорадянської доби. Такі лоти можуть принести солідну виручку і навіть стати культурологічними відкриттями. Приймаємо усі види платівок з українською і зарубіжною музикою, окрім російської. Подію доповнять живі виступи музикантів, вініл-арт від юних митців. Аукціоніст культурознавець проведе екскурс в історію індустрії звукозапису. Гурт «206» виступить з авторською програмою. Після аукціону подія продовжиться у вигляді вільного спілкування і вільного ринку з продажем із рук в руки, обміном», – Остап Барановський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Аукціон на підтримку ЗСУ, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: