«Українська команда» передала позашляховик Mitsubishi 72-й бригаді ім. Чорних Запорожців

Опубліковано:
26 Травня, 2023
Волонтери «Української команди» передали позашляховик Mitsubishi Pajero бійцям 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці волонтерського штабу.

«Вже сьогодні цей позашляховик поїде на передову виконувати бойові завдання. Впевнений: він не підведе. І збереже життя нашим героям, які боронять Україну на одному з найгарячіших напрямків», – зазначив керівник «Української команди» Артур Палатний. 

В «Українській команді» зазначили, що цей позашляховик відомий тим, що легко долає будь-яке бездоріжжя. 

Раніше «Українська команда» передала 72-й ОМБр ім. Чорних Запорожців дуже дефіцитну в Україні гуму для американських позашляховиків Hummer. Також волонтери привозили на передові позиції 72-ї бригади та 242-го батальйона тероборони Києва розвідувальні БПЛА з приладами нічного бачення та системи Starlink.

Триває великий збір «Української команди» на  дрони-камікадзе, які волонтери передають на передову разом з «вибуховими побажаннями» окупантам від українців, які донатили на ці безпілотники.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Артур Палатний, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: