У Тернопільському навчально-реабілітаційному центрі відкрили Клас безпеки

Опубліковано:
25 Травня, 2023

Клас безпеки відкрили у Тернопільському навчально-реабілітаційному центрі. Участь у відкритті взяли тернопільські рятувальники.

Цей клас створили, щоб формувати у дітей культуру безпечної поведінки, особистої безпеки, здорового способу життя та навичок рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

«Після відкриття проведено перший «урочистий урок безпеки», під час якого дітки та дорослі дізнались про основні причини пожеж та про те, як їх попередити, про порядок дій у разі виникнення надзвичайних подій, засвоїли практичні навички із застосовування вогнегасника та спробували подолати умовну пожежу за допомогою пожежного ствола. На окремій локації рятувальники нагадали правила мінної безпеки, розповіли про те, що таке вибухонебезпечні предмети, як їх розпізнати та як з ними поводитися, у випадку їх виявлення. Сподіваємося, що проведений захід був корисним, а діти збережуть ці знання, на все життя», – розповіли в управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #Клас безпеки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: