Волонтери Борсуківської громади та сільський голова Роман Кухарський відвідали бійців на фронті. До поїзки на передову готувалися разом із жителями цілої громади.

Про це написали на сторінці громади у мережі Facbook: 

«У поїздку збирались усією громадою: готували чимало їжі, пекли печиво, виготовляли багато мʼясних виробів. Долучалися до роботи багато небайдужих і у результаті зібрали для наших захисників два буси гостинців.

Пальним волонтерів забезпечили: Гасюк Осип Амброзович, Яськевич Юрій Олександрович з с. Піщатинці, Гродський Роман Володимирович з с. Борщівка, Казновецький Сергій Володимирович із м. Ланівці та Сотник Микола Іванович з с. Великі Кусківці.

Щиро дякуємо Тарас Савчук за допомогу ліками (бинти, препарати знеболення, Бетадин, перевʼязки, спирт), засобами особистої гігієни, ліхтариками, батарейками та енергетичними батончиками.

Кожна така поїздка – це неабияка підтримка, першочергово, морально для наших бійців. Це найменше, що ми можемо і повинні робити для них, адже вони там на війні із страшним та підступним ворогом, аби ми тут могли жити та працювати.

Дякуємо усім, хто долучився! Слава Україні!

Перемога близько!»,йдеться у повідомленні.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борсуківська громада, #савчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: