Електрогриль – невід’ємний атрибут на кухні сучасної господині

Опубліковано:
24 Травня, 2023

Все частіше серед побутової техніки на кухні сучасної господині можна знайти електрогриль. Його вибирають поціновувачі смачної, різноманітної, а головне – здорової їжі. На ринку з’являється все більше різних моделей, оскільки попит на електрогрилі щороку зростає. Кожен бренд побутової техніки прагне запропонувати доступні та преміальні моделі. Спираючись на власний досвід, ми можемо сказати, що електрогриль тефаль – задовольнить смаки найвибагливішої господині.

А що ж коли ви ніколи не користувалися електрогрилем, однак дуже б хотіли спробувати. Методом спроб і помилок, ми з’ясували переваги й недоліки електрогриля. Хочемо поділитися з вами кількома підказками, які варто врахувати перед покупкою.

Закритий чи відкритий?

Відкритий електрогриль має тільки одну робочу поверхню, що нагрівається. При цьому його площа зазвичай дозволяє готувати кілька страв одночасно. Однак він займає багато місця.  Якщо кухня має скромну площу, то краще подумати про альтернативну модель. Врахуйте, що на відкритому грилі їжа готується повільніше.

Закритий гриль працює як прес, при цьому інгредієнти «затискаються» та готуються з обох боків. Це дозволяє істотно прискорити процес приготування і заощадити час. Сучасний двосторонній гриль легко може стати одностороннім, якщо панелі відкриваються на 180. Крім того, двосторонній гриль можна використовувати як духовку, закріпивши верхню кришку під зручним кутом від 40. Так зручно готувати гарячі бутерброди, сендвічі, піцу. У цьому сенсі можна сказати, що кімнатний гриль більш функціональний і універсальний для приготування більшої кількості різноманітних страв.

На що звернути увагу при виборі електрогриля?

Пропозиція електричних грилів дійсно досить широка і різноманітна. Щоб вибрати кращий домашній електричний гриль, варто звернути увагу на кілька основних технічних моментів:

  • Потужність пристрою – це один з ключових моментів, від якого залежить, наскільки швидко розігріється гриль і наскільки високий ККД він гарантує. Електрогрилі можуть запропонувати потужність від кількох сотень до понад 2000 Вт. Варто вибирати модель великої потужності.
  • Можливість регулювання температури – щоб обраний електрогриль був зручним у використанні та повноцінним, він повинен мати можливість регулювати температуру. Найчастіше це буде багатоступеневе регулювання, яке дозволить регулювати інтенсивність смаження під конкретну страву.
  • Захист – варто звернути увагу на те, чи є в обраного кухонного гриля індикатор готовності, піддон для збору крапель і не нагрівається. ручка. Також прилад повинен бути оснащений терморегулятором і мати безпечну конструкцію, що запобігає випадкове перекидання гриля.

Електричний гриль – переваги:

  • він безпечний у використанні,
  • не вимагає вугілля для розпалювання,
  • дуже швидко нагрівається – дозволяє готувати швидкі страви,
  • можна обігріти навіть для 1-2 осіб,
  • не виділяє задушливого диму,
  • можна використовувати в приміщенні та на балконі,
  • легко чиститься,
  • можна використовувати цілий рік, незалежно від погодних умов,
  • можна поставити на стіл під час домашнього свята.

Щоб запустити свій електричний гриль, все, що вам потрібно зробити, це під’єднати його до електричної розетки, і після короткого очікування ваш гриль розігріється та буде готовий до роботи! А за кілька хвилин ви вже будете ласувати смачною стравою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гриль, #електрогриль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: