Українці через застосунок єППО можуть допомогти зенітникам збивати ворожі дрони та ракети

Опубліковано:
24 Травня, 2023

Кожен із нас має унікальну можливість зробити свій внесок у безпеку нашої країни. Як? Скачайте та встановіть на свої мобільні пристрої застосунок “єППО”. Це не просто програма, це наш спільний щит і меч проти загроз з неба.

У ваших руках знаходиться інструмент, який дозволяє будь-кому з нас негайно повідомити сили ППО про потенційну небезпеку. Ваші дії можуть врятувати життя, ваших близьких, сусідів, всіх нас. Ви робите більше, ніж просто встановлюєте додаток – ви допомагаєте зміцнити оборонні можливості нашої держави.

Сили ППО щодня виконують безцінну роботу, вони стоять на сторожі нашої безпеки. Але вони не можуть бути всюди одночасно. Ви – їхні очі і вуха. Ви – їхній найважливіший союзник. Ваша участь і ваша активність можуть значно підвищити ефективність їхньої роботи.

Застосунок “єППО” https://eppoua.com/ рекомендований ГУР МО України. Це не просто додаток, це є наша спільна відповідальність і можливість зробити нашу країну безпечнішою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #єППО, #мобільний додаток
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: