У Тернополі волонтери допомагають сім’ям, що опинилися в складних обставинах

Опубліковано:
22 Травня, 2023

Асоціація жінок України “ДІЯ”. Тернопіль та БФ «ХВИЛІ ЗМІН» допомагають сім’ям, що опинилися в складних обставинах.

Про отримання такої допомоги у соцмережі Facebook написала Ірина Саверіна. 

 

«Ще з дитинства нам розповідають казки, де йде боротьба між добром та злом. Так і у нашому житті існують добрі люди, з чистим та щирим серцем. У казці вони відображаються феями чи принцесами. А у нашому житті – це донори, волонтери, спонсори, меценати та й звичайні люди, котрі завжди допоможуть та підтримають.

Дякувати Богу, що мене оточують тільки добрі люди. Вони допомагають мені впоратися зі складними сутаціями та і не лише мені. Саме те добро є Асоціація жінок України “ДІЯ”. Тернопіль. Такі тендітні , проте вольовничо сильні жінки , які завжди щиро та впевнено крокують з кожною потребуючою родиною. Як би дивно не звучало, але саме ці жінки завжди подають руку допомоги , тоді коли хтось впадає у відчай. Завдяки ХВИЛІ ЗМІН, благодійний фонд а саме Тарас Савчук та Руслан Кулик , наші сім’ї отримали частинку Вашого добра і впевненість у завтрашньому дні . Ви неймовірні та щирі люди із величезними та добрими серцями. Сьогодні, я сміло та гордо кажу щире материнське Вам дякую. Ви відгукнулись на моє прохання і дали можливість зробити щасливими не лише мою та Тернопільські родини де виховуються дітки з важкою формою інвалідності , а ще й сім’ї з інших областей ( які опинились у важких життєвих обставинах) , яким від початку повномасштабного вторгнення, ніхто не допомогав. Дякую, що ми разом це зробили і це мій перший та вдалий досвід. Тому , дуже важливо , коли тобі люди довіряють», – пише Ірина Саверіна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Хвилі змін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: